Style.com

August 28 2014

styledotcom When top models share their skin secrets, we listen: stylem.ag/1mOQsRH @TheSocietyNYC pic.twitter.com/fD7cdAO9KV

Subscribe to Style Magazine

Socializing, Salon-Style

-------

A modern-day salon (à la Virginia Woolf and the Bloomsbury Group or Gertrude Stein and her crew of artists and expats) may seem a lofty concept. But new cultural group The Committee is out to create just that. Well, something like that—based in New York, the organization caters to creative individuals on the prowl for engaging, interdisciplinary dialogue. “Between hectic work schedules and usually packed social agendas, young people in the city are hungry for intellectually stimulating experiences that take place within a social context,” explain The Committee’s four founding members, Laura Mintz, Diana Burroughs, Ricky Lee, and Alexandra Wagle, all of whom met while producing last year’s Young Collectors Exhibition and currently work in the art world.

Via a series of talks, art shows, and studio and gallery visits, The Committee is working to “produce unique events for New York City’s arts community” and bring together “intriguing, contrasting individuals or groups” in order to explore the overlap in different creative fields. Their first attempt takes place this Thursday. Hosted in collaboration with Amy Sacco and Bobby Rossi at No. 8, the event will feature graffiti artists Zac Buehner and Jason Castro (one of their site-specific installations is pictured above) in conversation with curator Miguel Benavides, as well as a short film by Paris-based directors Sanford McCoy and Sabine Bally of TwoSa Productions. Other upcoming experiences include an evening with fashion designer Barbara Tfank (February 19) and a night of readings and discussion with the editors of the new literary magazine The American Reader. As of now, The Committee’s carefully curated gatherings are for members only—but you don’t need to be an artistic savant (per se) to attend. For more information, e-mail The Committee at TheCommittee@TheCommitteeNYC.com.

Photo: Courtesy of Leila Heller Gallery, New York

USER COMMENTS Comments

Comments

  1. sergeydmitrevich says:

    Доставка из Китая от TRANSITplus из города Гуанчжоу – полный развод! В прошлом году везли через них партию зарядок к телефонам и аксессуары (всего около 500 кг.) мало того, что везли всё больше озвученных сроков в 4 раза (ссылались на проблемы на таможне, мол приехала инспекция из Москвы), так ещё и потеряли треть нашего груза! Мы пытались решить миром, но нам категорически отказались возвращать хоть какие-то деньги.
    Сказали примерно так: готовы компенсировать часть суммы за три будущие поставки, иначе ни как. Генеральный директор TRANSITplus Дмитрий Портнягин пообещал разобраться в ситуации, но в итоге кормил завтраками больше 2-х месяцев, а потом вообще перестал отвечать на звонки и письма. То он в командировке, то он в Гонконге, то в отпуске, короче жулик!
    Сказали, что если хотите что-то решать прилетайте в Китай, будем обсуждать. Посмотрев их сайт и почитав себяхвалебные отзывы в интернете (теперь я полностью уверен, что они сами их писали, а не какие не клиенты) решился работать с ними, но в итоге попал на деньги, потеряв не только треть груза, но и кучу нервов.

    Всем кто планирует работать с компанией Транзит плюс из Гуанчжоу я настоятельно рекомендую трижды задуматься: готовы ли вы чтобы Ваш товар “летел” к вам 3 месяца, чтобы его разворовали по пути, а потом ещё и обвинили вас в том, что ты сам “баран” – обращайтесь к ним.
    С балабольством и очковтирательством у этой компании и у её генерального директора Дмитрия Портнягина и его шайки, работа поставлена отлично.

    Только вот после всей этой нервотрёпки и унижения не оставить свой настоящий, пережитый на собственной шкуре отзыв не могу!

    TRANSITplus – полный развод, шайка разводил, которым сам чёрт не страшен, потому, что работают они не в России, а в Китае, в Гуанджоу и думают что их никто не достанет.

    Рекомендую обращаться в любую другую компанию, но только не в транзит плюс. Транзит + самый настоящий минус на вашем пути!

    Мошенники, ничего кроме слов не умеют делать, при столкновении с проблемами не решают их, а прячутся от клиентов.

    Специально дают заниженные ставки, а потом выставляют клиентам КТС – корректировку таможенной ставки, короче отжимают нашего брата, клиента, по полной программе.
    Не работайте с Транзит плюс! Остерегайтесь!

    04.07.2013

Dept. of Culture